Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /srv/home/ishtanl/domains/ishta.nl/htdocs/mvc_libs/smarty/libs/sysplugins/smarty_internal_compilebase.php on line 78
MVC LayoutBlog

Blog

Update verhuizing begin oktober
Ron  10-04-2016
Soms zitten dingen mee maar soms ook niet....  

Afgelopen zondagmiddag/avond/nacht hebben we op de club ongewenst bezoek gehad. Het was de zevende inbraak in de kern Dronten. Heel erg veel werkgereedschappen zijn helaas meegenomen.

Bijvoorbeeld:

  • Cirkelzaag
  • Klopboormachine
  • Compressor
  • Kettingzaag
  • Tacker
  • En nog meer gereedschap.

Verder nog eet-en drinkwaren....  Van het sjouwen en tillen krijg je trek en dorst blijkbaar. We zijn hier goed ziek van. De spullen zijn allemaal eigendom van onze klussers en de tacker is van bouwbedrijf van de Heijkant. Bah. Zo wordt het vrijwilligerswerk, om er een clubgebouw neer te zetten, wel heel zwaar getroffen. Er is aangifte gedaan en er is nu een alarmsysteem in gebruik. Ook weer extra kosten. Moest dat niet eerder dan, hoor ik u zich misschien afvragen. Je verwacht niet dat ze over hekken  (die echt niet laag zijn en aan de bovenkant ook nog scherp zijn) spullen de “tent” uitdragen. Misschien naïef maar daar ga je niet vanuit. Er staat een goed bouwhek omheen en als je dan op een zonnige maandagmiddag wil gaan klussen en je grijpt overal naast dan is dat enorm schrikken en tergend frustrerend.

De al aangeschafte muurplaten zijn dus nu maar gebruikt om het hele pand dicht te spijkeren. Dat zoiets nodig is, op een plaats waar we echt alleen maar op vrijwillige basis bezig zijn om iets moois neer te zetten, laat een heel erg naar gevoel achter bij ons allemaal.

We vragen dan ook of u iets gezien heeft terwijl u er met uw hond liep, meld het aub!! Bij de politie of bij onze penningmeester. Even een mailtje naar penningmeester@hsvdronten.nl en er wordt contact met u opgenomen. Beter is om direct de politie te bellen; 0900-8844 
Dan willen wij u vragen: Komt u er langs en ziet u iets verdachts?? Bel aub direct de politie!! 099-8844 en meld het. Ook ivm de andere inbraken wil de politie graag alle tips, waarnemingen weten.


De mannen van de klusgroep laten zich niet uit het veld slaan en zijn alweer bezig. Ze kunnen nog vele handen gebruiken om te zorgen dat het gebouw zo snel mogelijk dicht komt zodat het voor ongenode “gasten” in de nacht alleen maar moeilijker wordt gemaakt. Ook het echte herfstweer komt eraan. Hoe sneller de boel dicht is en de binnenkant opgetrokken wordt hoe sneller we weer binnen een bakje koffie kunnen drinken.
Nog nooit is de vraag zo dringend geweest als nu:

KOM ALSJEBLIEFT HELPEN!!!

Meld je aan bij Rob van Rijnswou of Mark Ermers of stuur een berichtje naar verhuizing@hsvdronten.nl Er zijn doordeweek ook veel dagen dat ze bezig zijn maar ook “gewoon” op de dinsdagavond en zaterdagmorgen.  De 6 mannen kunnen niet zonder hulp!!


of om een reactie te plaatsen.

Reacties
Ron 10-04-2016

Kan dat zomaar?

Ron 12-04-2016

Blijkbaar

Ron 10-04-2016

gut

Ron 10-04-2016

Wat een sof!

Ron 10-04-2016

Zeg dat wel!!

Ron 30-03-2017

Dat wel