Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /srv/home/ishtanl/domains/ishta.nl/htdocs/mvc_libs/smarty/libs/sysplugins/smarty_internal_compilebase.php on line 78
MVC Layout1

Cursusaanbod

Om bij de HSVD te trainen moet je lid zijn van de vereniging.

Inschrijven voor een cursus kunt u doen door een mail te sturen naar cursus@hsvdronten.nl. Het betalen van elke cursus gaat via de factuur die u ontvang bij de uitnodiging  na plaatsing in een cursus, dit is tevens de bevestiging dat u bent ingeschreven voor een cursus. 
Welke cursussen er gegeven worden en de tarieven vindt u op de pagina 'tarieven' op deze website, links in het menu. 
Mededelingen over de cursussen van het huidige blok en het cursusrooster vindt u op de pagina 'cursusinfo' op deze website.

Mensen die vanuit een andere vereniging komen en dus reeds een bepaald niveau hebben, lopen de eerste 3 lessen mee in de groep waarvan we denken dat ze daar thuishoren. Vervolgens worden zij op advies van de trainer of in die groep definitief geplaatst of wordt er een advies voor een andere groep gegeven.

Instromen in de diverse groepen is alleen mogelijk tijdens de eerst drie cursuslessen. Wel wordt tijdens de training rekening gehouden met het niveau van de hond.

Lees rustig verder over de opbouw en de inhoud van de door ons gegeven cursussen door hieronder op de volgende pagina te klikken of zoek links in het menu de specifieke cursus op waarover u meer wilt weten. Klik hier om een overzicht van al onze cursussen te zien.