Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /srv/home/ishtanl/domains/ishta.nl/htdocs/mvc_libs/smarty/libs/sysplugins/smarty_internal_compilebase.php on line 78
MVC Layout1

G&G

Na de Basiscursus kan er ook voor gekozen worden meer trainingsgericht met de hond bezig te zijn. Daarbij komen zaken aan de orde als het netjes volgen, hierkomen en voorzitten, blijven liggen, terugsturen naar de plaats, apporteren, etc.

Via de cursussen Beginners, Gevorderden en de G&G Clubgroep kan toegewerkt worden naar de landelijke examens G&G Beginners  (=G&G B ), G&G 1, G&G 2 en G&G 3 van de KNK Cynophilia. Als je voldoende hebt afgerond in de GG-Clubgroep mag je naar de Examengroep. Het diploma GGB is Nationaal erkend. Men kan ook wedstrijden lopen in deze klasse en op die manier het diploma behalen. Alle wedstrijdreglementen ( van alle klassen) kunt u vinden op de site van Cynophilia. 
Een diploma GG1, GG2 en GG3 tellen internationaal mee. Je kunt dus evt wedstrijden gaan lopen in Nederland maar ook in andere Europeese landen. 
Onze vereniging vraagt met enige regelmaat een landelijk examen aan bij Cynophilia. Een externe keurmeester komt het examen afnemen. Hiervoor zijn aparte kosten verschuldigt. Onze trainers leggen dat u graag uit.

Wil je geen Landelijk Examen doen maar gewoon blijven trainen dan kun je in de GG-Clubgroep blijven.

Nieuwsgierig? Kom gewoon eens kijken wat we zoal doen! Op deze site staat ook het trainingsrooster. Daar vind je precies de tijden en welke groepen er trainen.

Onze vereniging is aangesloten bij Cynophilia. Regelmatig organiseren wij examens, waarbij een landelijke keurmeester aanwezig is.

FUN

 Als u een keer iets anders wilt doen dan is de Fungroep een erg leuk alternatief. In dit uur komen allerlei zaken aan bod. Lekker gek en gezellig. Stukje Dogdance, trucs, stukje gehoorzaamheid, gymnastiek en nog veel meer! Onze Funtrainster maakt er elke week weer iets leuks van en als u zelf een idee heeft dan is dat ook van harte welkom....Lekker een uur 1 op 1 bezig zijn met je hond!